ADANA / YÜREĞİR - İstiklal İlkokulu

Ara

Okulumuzun 2/C sınıf öğrencileri ve saygı değer öğretmeni Süleyman TURAKTEKİN´İN organizesinde toplanan gıdalar :dezavantişli ailelere ,velileriyle birlikte evlerine teslim etmiştir.Baştan öğretmenimiz Süleyman TURAKTEKİN ve ailelere teşekkür ederim.

Ara

Okulumuzun 3/B-C-E sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile birilkte sosyal yardım projesi çerçevesinde topladıkları kırtasiye malzemeleri Kozan ilçemize bağlı Çandık köyü ilkokul öğrencilerine gödermişlerdir.Bu proje çerçevsinde katkı sağlayan başta 3/E sınıf öğretmeni Ocay DİNLER,3/C sınıfı öğretmeni Eda ÇAYLAK ve 3/B sınıf öğretmeni alev ÜLKER´e teşekkür ederim.

Ara

Ana sınıfı velilerine yönelik şiddet ve istismar semineri düzenlendi.Katılan velilere ve semineri düzenleyen Rehber Öğretmenimize Teşekkür ederim.

Kas

FEDAKAR VE CEFAKAR ÖĞRETMENLERİMİN, ÖĞRETMEN GÜNÜ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM.

Kas

Türkiye Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün 80.yıl vefatı nedeniyle okulumuzda geniş katılımlı anma programı düzenlendi.Atamızı saygıyla anıyoruz ruhları şad olsun.

Kas

Okulumuz  1/B Sınıf Öğretmeni Deniz GÖK ve sınf öğrencileri Atatürk müzesine gezi düzenlemiştir.Öğretmenimize teşekkür ederim.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı öğrertmen ,öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Eyl

Okulumuzda 2018-2019 Eğiti Öğretim Yılı açılış nedeniye ilk öğretim haftası kutlaması yaplmaktadır.Öğretmenlere  ve öğrenciler başarılar diliyoruz.

Okulumuzda 30 Ağustos zafari nedeniyle kutlama yapıldı.

Haz

Okulumuzda 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemin sonunda karne töreni düzenlendi.Bütün öğrencilerimize hayırlı olsun .Emeği geçen tüm öğretmanlarimize teşekkür ederim.

May

Okulumuz bünyesinde bulunan ana sınıfı sergisi  veli katılımıyla yapıldı. Katkıda bulunan öğretmenlerimize şükranlarımı sunarım.

May

Okulumuz 1/F sınıfı okuma bayramı etkinliği görkemli bir şekilde yapıldı.züme öğretmenleri ve çok saytıda veli katılımiyla yapıldı.sınıf öğretmeni Ganime ÖZKANA teşekkürlrimi sunarım.

May

Okulumuzda 2017 -2018 eğitim öğretm yılında sınıflar arası futbol şampiyonları 4. sınıflarda 4/B,3.Sınıflarda 3/D ve 2. sınıflarda 2/B sınıfları olmuştur.23/05/2018 tarihinde birincilere madeya verilmiştir. Bütün öğretmenlerime ve futbol antörnürü Mehmet Oluşmuşa teşekkürlerimi borç bilirim.

May

Okulumuzda 11 Mayıs günü öğretmenlerimizin annelergünü etkinliğini düzlenlediler bir çok velimizin katılımiye yapıldı.Etkinliği hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Nis

Okulumuzda 23 Niasan Ulusal Egemanlik ve Çocuk Bayramı Bütün sınıfların katılımiye coşkulu bir şekilde kutlandı.Görev alan öğretmanlerime teşekkür ederim.